Category Archives: Uncategorized

#Gantung Muhyiddin : Hasil Fitnah Production Anak Syarikat Batu Api Management !

  

Apa yang jiran tetangga mampu buat, hanya dengan meluahkan rasa dan isi hati dengan menabur pelbagai cerita yang kurang enak dan kurang baik. Bukan menambah baik, malah mengeruhkan lagi keadaan.
Memang sebenarnya niat mereka sebenarnya nak lihat sampai bercerai berai dan kebahagiaan yang telah dibina sekian lama hancur berkecai ibarat retak menanti belah.

Kepada siapa kami mahu mengadu, hanya kepada Allah tempat paling sesuai kami memohon petunjuk, memohon pertolongan dan mengharap semua masalah ini akan selesai. 

Memilih untuk mengerjakan umrah beramai-ramai adalah sebagai langkah yang terbaik bagi menyelesaikan segala kekusutan dan kebuntuan. 

Niat utama kita adalah untuk mengharap sinar kebahagian kembali bersinar dan menjadi lebih kuat seperti sebelumnya.
Selamat menunaikan ibadah umrah buat semua ketua bahagian, timbalan ketua bahagian dan naib ketua bahagian UMNO seluruh Malaysia semoga beroleh umrah yang mabrur dan segala amal ibadah d terima Allah SWT 

    
 

Advertisements

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

aksi ngeri hantu silap mata

Check out this YouTube video: Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Mama kembali menjadi blogger

Dah lama mama tak update. nak tulis tak sempat.

mama dah free sket skrg ni.

mama nak mula balik blog mama.

mama nak betulkan persepsi orang ramai yg suka bergaduh

mama tak sokong sapa pun tapi mama nak buat biar orang tak bergaduh.

mama harap kali ni mama terus jadi blogger sampai akhir hayat.

79128234.jpg&t=1&h=260&w=195&usg=__yzhAvR91ZdPhPUNPRsPpcNKD8Yw=
cantik tak mama sekarang ? 😉

psstt tu bukan gambar mama sebenar hehehehe

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Blog Mama dah mula…

Hari ni mama start jadi blogger. Blog apa apa mama suka..

Tapi mama tak nak menulis panjang2…best kalu ringkas padat..

sekali kena ‘musti’ jatuh bertiarap komen mama hahaha.

dah la.

Tu je..utk hari ni..

Jgn pelik stail mama nulis ni..ikut gaya bahasa budk2 mama sbb mama pun awet muda awww…

Bye.

Nak kenal mama ? ni dia gambarnya :

https://i0.wp.com/www.cinemablend.com/images/news_img/1809/1809.jpg

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized